Straturi de pere și Gruy
Pear și Gruyul strats ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 250 de calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruyulincrobre, pere concorde, înlocuitor de ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sunca, Gruyul și straturile de spanac, Bacon, Gruyincrukre și straturi de șuncă, și Gruyere & Prosciutto Straturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pere, unt și 1 lingură de zahăr într-un castron mare; aruncați ușor.
Aranjați jumătate de pâine într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Se amestecă uniform amestecul de pere peste pâine; se acoperă uniform cu brânză. Aranjați pâinea rămasă peste brânză.
Combinați restul de 5 linguri de zahăr granulat, lapte, înlocuitor de ou și scorțișoară, amestecând cu un tel.
Se toarnă amestecul de lapte peste pâine, apăsând în jos pentru a se scufunda. Acoperiți și răciți 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Presărați zahărul turbinado uniform peste pâine.
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute.
Tăiați în 8 bucăți egale; stropiți cu sirop.