Stratificat Bing Cherry Mold
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Mucegaiul de cireșe Bing stratificat ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 80 de calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Dacă aveți apă, gelatină cu aromă de cireșe jell-o, topping cu bici rece și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mucegai De Mousse De Afine Stratificat, Stratificat Portocaliu-Ananas Mucegai, și Stratificat Cu Conținut Scăzut De Grăsimi Merișor Mousse Mucegai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă apa clocotită în amestecul de gelatină uscată într-un castron mare de cel puțin 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă în apă rece. La frigider aproximativ 1-1 / 4 ore sau până se îngroașă ușor (consistența albușurilor neînvinse). Rezervați 1-1 / 2 căni de gelatină la temperatura camerei.
Se amestecă cireșele în gelatina rămasă. Lingură în matriță cu 6 căni pulverizată cu spray de gătit. La frigider 15 min. sau până când este setat, dar nu ferm (gelatina ar trebui să se lipească de deget atunci când este atinsă și ar trebui să se îngroape).
Adăugați topping biciuit la 1-1/2 căni de gelatină rezervate; se amestecă cu biciul de sârmă până se omogenizează bine. Lingură peste stratul de gelatină în matriță.
Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți. Păstrați desertul rămas la frigider.