Stinco di Maile
Stinco di Maile necesită în jur 2 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 123 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați fructe de ienupăr, usturoi, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Coadă de vițel înăbușită cu maghiran: Stinco di Vitello, și Bruce aidells ' Stinco (cozi de porc fierte și prăjite).
Instrucțiuni
Clătiți și uscați gambele și îndepărtați firele de păr și pielea tare și condimentați cu sare și piper. Într-un cuptor olandez cu fund greu, încălziți untura la foc mediu și puneți coapsele în tigaie. Căutați până la maro auriu închis pe toate părțile și îndepărtați.
Adăugați ceapa, țelina, morcovul, usturoiul, rozmarinul, ienupărul și cățelul și gătiți până la înmuiere, 4 până la 5 minute.
Locul gambe înapoi în tigaie pe legume.
Adăugați vin și stoc și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și acoperiți. Gatiti timp de 1 ora si 45 de minute, rotind la fiecare jumatate de ora. Carnea va cădea de pe os. Se taie în bucăți mari și se servește cu blaukraut.;