Steak-Salată De Spanac Cu Cartofi Smântână
Steak-salata de spanac cu cartofi smantana este un fără gluten felul principal. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 382 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, cartofi roșii, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până zară ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Lapte ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Arătați cartofi de friptură cu ceapă franceză smântână, Friptură Elvețiană Cu Smântână, și Steak Tostadas cu smântână de Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. străpungeți cartofii cu o furculiță și periați cu ulei de măsline.
Coaceți direct pe suportul cuptorului până se înmoaie, aproximativ 1 oră. Se răcește ușor, apoi se taie în bucăți.
Se amestecă smântâna, Zara, arpagicul și sucul de lămâie într-un bol mare și se condimentează cu sare și piper. Se amestecă cartofii.
Între timp, preîncălziți un grătar la mare.
Ungeți friptura și inelele de ceapă cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătați friptura până când este marcată pe fund, aproximativ 7 minute, apoi întoarceți și gătiți încă 4 până la 5 minute pentru mediu-rare. Grătați inelele de ceapă până se carbonizează, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați inelele de friptură și ceapă pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute.
Tăiați aproximativ inelele de ceapă și aruncați cu spanacul, sosul de friptură, 3 linguri de ulei de măsline și sare și piper după gust într-un bol. Tăiați subțire friptura. Împărțiți salata între farfurii, acoperiți cu friptura și serviți cu cartofii.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mt. Merlot Curajos. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 59 de dolari.
![Mt. Viteazul Merlot]()
Mt. Viteazul Merlot