Spirale De Șuncă De Sparanghel

Spirale De Șuncă De Sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spiralele de șuncă de sparanghel. O porție conține 133 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, șuncă delicioasă, brânză cremă de arpagic și ceapă tartinabilă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Spirale De Sparanghel Și Șuncă, Spirale De Sparanghel De Șuncă, și Spirale De Sparanghel Prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sparanghelul într-o tigaie; adăugați 1/2 in. de apă. Aduceți la fierbere. Căldură redusă; acoperiți și fierbeți timp de 3-5 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Separați aluatul semilună în patru dreptunghiuri; sigilați perforațiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Întindeți crema de brânză peste fiecare dreptunghi până la 1/4 in. de margini. Completați fiecare cu șuncă, lăsând 1/4 in. descoperit pe o parte lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Așezați două sulițe de sparanghel de-a lungul părții lungi cu șunca; rulați și apăsați cusătura pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Tăiați fiecare rolă în șapte bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Așezați partea tăiată în jos 1 in. separat pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Combinați untul și praful de usturoi; periați peste spirale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
9
Se coace la 375 la 10-12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții14
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista