Spatchcocked Cornish Hen cu salată de frunze pentru bebeluși și crutoane cu aluat
Spatchcocked Cornish Hen cu salată de frunze pentru copii și crutoane de aluat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.91 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 71G de grăsime, și un total de 926 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați găină cornish, ulei de măsline obișnuit, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată de Caesar cu frunze roșii cu crutoane de parmezan la grătar, Salată de Caesar cu crutoane de aluat, și Salată Caesar cu crutoane de aluat de casă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și lăsați feliile de pâine pe grătar să se usuce puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
A spatchcock găina Cornish, obțineți niște foarfece puternice și ascuțite (sau foarfece de pasăre) și tăiați ambele părți ale coloanei vertebrale, scoateți coloana vertebrală, apoi apăsați în jos pe piept pentru a o deschide plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Găini Cornish
Păsări De Curte
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Păsări
Foarfece De Bucătărie
3
Tăiați găina Cornish în jumătate. Puneți-l într-o tigaie mică; puteți arunca în coloana vertebrală pentru a da un plus de aromă pansamentului mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Găini Cornish
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Stropiți găina cu 1 lingură de ulei de măsline, presărați cu boia de ardei și crengute de cimbru și aruncați căței de usturoi necurățați. Prăjiți până când găina Cornish este roșiatică-aurie deasupra și gătită, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Găini Cornish
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
5
Între timp, puneți stafidele aurii într-o cratiță mică cu vermutul sau vinul alb. Aduceți la o bulă la foc mic pe blatul aragazului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii
Sani De Fazan Daca)
Vermut
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați aproximativ 10 minute sau, mai bine, lăsați-o să se răcească în timp ce găina Cornish se prăjește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Găini Cornish
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie fierbinte și uscată la foc mic până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți nucile de pin din tigaie într-un castron mic. Se taie crustele din pâine și se taie în crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Crutoane
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
9
Încălziți lingura rămasă de ulei de măsline în tigaie și prăjiți crutoanele până când sunt aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Crutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți pe o farfurie.
11
Odată ce pasărea este gătită, scoateți tigaia din cuptor și lăsați să stea timp de 5 până la 10 minute. Aruncați coloana vertebrală și crengile de cimbru. Aranjați frunzele de salată pe câteva farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
12
Bateți împreună muștarul Dijon, sarea, oțetul și 3 linguri de canola presată la rece sau uleiul de măsline extravirgin într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pulpă De Miel, Cu Os
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Scoateți găina Cornish și căței de usturoi pe o scândură, adăugați sucurile din tigaia de prăjire în pansament și bateți din nou. Dacă doriți să obțineți fiecare ultimul pic de pan-aroma afară, se adaugă puțină apă fierbinte de la un ceainic fiert recent și rotiți-l în jurul tigaie
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Găini Cornish
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Adăugați acest lichid la pansament, apoi amestecați stafidele de aur soused.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
15
Puneți fiecare jumătate de găină Cornish deasupra salatei pe farfurii și adăugați 2 căței de usturoi (cu condiția să nu pară prea arse, deși arse și caramelly sunt bune). Dați pansamentului un tel final și turnați-l peste găină și salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Găini Cornish
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
16
Se presară cu nuci de pin prăjite, crutoane și câteva crenguțe proaspete de cimbru.