Spatchcocked Cornish Hen cu salată de frunze pentru bebeluși și crutoane cu aluat

Spatchcocked Cornish Hen cu salată de frunze pentru copii și crutoane de aluat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.91 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 71G de grăsime, și un total de 926 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați găină cornish, ulei de măsline obișnuit, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată de Caesar cu frunze roșii cu crutoane de parmezan la grătar, Salată de Caesar cu crutoane de aluat, și Salată Caesar cu crutoane de aluat de casă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și lăsați feliile de pâine pe grătar să se usuce puțin.
A spatchcock găina Cornish, obțineți niște foarfece puternice și ascuțite (sau foarfece de pasăre) și tăiați ambele părți ale coloanei vertebrale, scoateți coloana vertebrală, apoi apăsați în jos pe piept pentru a o deschide plat.
Tăiați găina Cornish în jumătate. Puneți-l într-o tigaie mică; puteți arunca în coloana vertebrală pentru a da un plus de aromă pansamentului mai târziu.
Stropiți găina cu 1 lingură de ulei de măsline, presărați cu boia de ardei și crengute de cimbru și aruncați căței de usturoi necurățați. Prăjiți până când găina Cornish este roșiatică-aurie deasupra și gătită, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Între timp, puneți stafidele aurii într-o cratiță mică cu vermutul sau vinul alb. Aduceți la o bulă la foc mic pe blatul aragazului.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați aproximativ 10 minute sau, mai bine, lăsați-o să se răcească în timp ce găina Cornish se prăjește.
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie fierbinte și uscată la foc mic până devin aurii.
Scoateți nucile de pin din tigaie într-un castron mic. Se taie crustele din pâine și se taie în crutoane.
Încălziți lingura rămasă de ulei de măsline în tigaie și prăjiți crutoanele până când sunt aurii și crocante.
Odată ce pasărea este gătită, scoateți tigaia din cuptor și lăsați să stea timp de 5 până la 10 minute. Aruncați coloana vertebrală și crengile de cimbru. Aranjați frunzele de salată pe câteva farfurii.
Bateți împreună muștarul Dijon, sarea, oțetul și 3 linguri de canola presată la rece sau uleiul de măsline extravirgin într-un bol.
Scoateți găina Cornish și căței de usturoi pe o scândură, adăugați sucurile din tigaia de prăjire în pansament și bateți din nou. Dacă doriți să obțineți fiecare ultimul pic de pan-aroma afară, se adaugă puțină apă fierbinte de la un ceainic fiert recent și rotiți-l în jurul tigaie
Adăugați acest lichid la pansament, apoi amestecați stafidele de aur soused.
Puneți fiecare jumătate de găină Cornish deasupra salatei pe farfurii și adăugați 2 căței de usturoi (cu condiția să nu pară prea arse, deși arse și caramelly sunt bune). Dați pansamentului un tel final și turnați-l peste găină și salată.
Se presară cu nuci de pin prăjite, crutoane și câteva crenguțe proaspete de cimbru.