Spatchcocked Cornish Hen cu salată de frunze pentru bebeluși și crutoane cu aluat

Spatchcocked Cornish Hen cu salată de frunze pentru bebeluși și crutoane cu aluat
Spatchcocked Cornish Hen cu salată de frunze pentru copii și crutoane de aluat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.91 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 71G de grăsime, și un total de 926 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați găină cornish, ulei de măsline obișnuit, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată de Caesar cu frunze roșii cu crutoane de parmezan la grătar, Salată de Caesar cu crutoane de aluat, și Salată Caesar cu crutoane de aluat de casă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și lăsați feliile de pâine pe grătar să se usuce puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
A spatchcock găina Cornish, obțineți niște foarfece puternice și ascuțite (sau foarfece de pasăre) și tăiați ambele părți ale coloanei vertebrale, scoateți coloana vertebrală, apoi apăsați în jos pe piept pentru a o deschide plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Găini CornishGăini Cornish
Păsări De CurtePăsări De Curte
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De PăsăriFoarfece De Păsări
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
3
Tăiați găina Cornish în jumătate. Puneți-l într-o tigaie mică; puteți arunca în coloana vertebrală pentru a da un plus de aromă pansamentului mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Găini CornishGăini Cornish
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Stropiți găina cu 1 lingură de ulei de măsline, presărați cu boia de ardei și crengute de cimbru și aruncați căței de usturoi necurățați. Prăjiți până când găina Cornish este roșiatică-aurie deasupra și gătită, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Găini CornishGăini Cornish
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
5
Între timp, puneți stafidele aurii într-o cratiță mică cu vermutul sau vinul alb. Aduceți la o bulă la foc mic pe blatul aragazului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide AuriiStafide Aurii
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
VermutVermut
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați aproximativ 10 minute sau, mai bine, lăsați-o să se răcească în timp ce găina Cornish se prăjește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Găini CornishGăini Cornish
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie fierbinte și uscată la foc mic până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scoateți nucile de pin din tigaie într-un castron mic. Se taie crustele din pâine și se taie în crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
CrutoaneCrutoane
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Încălziți lingura rămasă de ulei de măsline în tigaie și prăjiți crutoanele până când sunt aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scoateți pe o farfurie.
11
Odată ce pasărea este gătită, scoateți tigaia din cuptor și lăsați să stea timp de 5 până la 10 minute. Aruncați coloana vertebrală și crengile de cimbru. Aranjați frunzele de salată pe câteva farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Bateți împreună muștarul Dijon, sarea, oțetul și 3 linguri de canola presată la rece sau uleiul de măsline extravirgin într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Scoateți găina Cornish și căței de usturoi pe o scândură, adăugați sucurile din tigaia de prăjire în pansament și bateți din nou. Dacă doriți să obțineți fiecare ultimul pic de pan-aroma afară, se adaugă puțină apă fierbinte de la un ceainic fiert recent și rotiți-l în jurul tigaie
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Găini CornishGăini Cornish
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
14
Adăugați acest lichid la pansament, apoi amestecați stafidele de aur soused.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide AuriiStafide Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
15
Puneți fiecare jumătate de găină Cornish deasupra salatei pe farfurii și adăugați 2 căței de usturoi (cu condiția să nu pară prea arse, deși arse și caramelly sunt bune). Dați pansamentului un tel final și turnați-l peste găină și salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Găini CornishGăini Cornish
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
16
Se presară cu nuci de pin prăjite, crutoane și câteva crenguțe proaspete de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
CrutoaneCrutoane
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții2
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista