Sparkling Guava Punch

Sparkling Guava Punch
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Sparkling Guava Punch. Această rețetă servește 8 și costă 58 de cenți pe porție. O porție conține 151 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Dacă aveți la îndemână ghimbir, suc de guava, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pumn De Guava, Guava Delight Punch (Fără Alcool), și Pumn Spumant.

Instrucțiuni

1
Amestecați guava și sucurile de lămâie într-un castron mare sau ulcior. Se răcește cel puțin 2 ore. Chiar înainte de servire, amestecați ginger ale și seltzer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Apă SpumantăApă Spumantă
GuavaGuava
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Serviți în pahare înalte peste gheață, garnisite cu felii de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
GheațăGheață

Echipamente

DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista