Sparanghel sotat și mazăre snap
Sparanghel sotat și mazăre ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană servește 8 și costă 1,03 USD per porție. O porție conține 66 de calorii, 3 g de proteine și 4 g de grăsimi. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sparanghel, mazăre cu zahăr, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 95%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ sparanghel sotat și mazăre, salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu vinaigretă de ou poșat și coajă de lămâie și Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou poșat și coajă de lămâie Vinaigretă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Tăiați capetele dure ale sparanghelului și tăiați tulpinile pe diagonală în bucăți de 2 inci. Scoateți capetele tulpinii de mazăre și trageți sfoara pe lungimea legumei.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și adăugați sparanghelul și mazărea.
Adăugați sare, piper și fulgi de ardei roșu, după gust, dacă doriți. Gatiti aproximativ 5-10 minute pana al dente, amestecand din cand in cand.
Se presară cu sare de mare și se servește fierbinte.