Sparanghel cu Nasturel
Sparanghelul cu Nasturel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,14 USD pe porție. O porție conține 86 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, ulei de măsline, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Ouă Amestecate, Sparanghel Și Năsturel, Ouă Coapte Cu Sparanghel Și Năsturel, și Crest de apă și brânză de capră crostini cu sparanghel.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați capetele dure de sparanghel. Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Adăugați sparanghel; gătiți, neacoperit, până când abia se înmoaie când este străpuns, aproximativ 5 minute.
Scurgeți și scufundați în apă rece. Când se răcește, în aproximativ 5 minute, se scurge.
Între timp, într-un castron mic, amestecați ulei, oțet, muștar și tarhon.
Aranjați nasturelul și radicchio (frunze întregi sau tăiate) pe un platou. Sus cu sparanghel.
Stropiți pansament peste sparanghel și verdeață.
Se adaugă sare și piper după gust.