Spanac Paella

Spanac Paella
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați spanacul Paellan. O porție conține 1256 calorii, 73G de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 8.0 pe portie, această rețetă acoperă 63% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de ardei gras, cilantro, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este excelent. Încercați Paella de fructe de mare cu spanac și Rucola, Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), și Crustacee Paella (Paella de Marisco) din ' Spania pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, la foc mare, încălziți uleiul de măsline. Când oala este fierbinte, se adaugă curcanul și puiul și se sotează rapid până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scoateți carnea și rezervați-o. În tigaie, adăugați ardeii, cilantro și usturoiul și întoarceți focul la mediu. Gatiti pana se caramelizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se toarnă orezul în tigaie și se acoperă cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați cele 4 căni de apă, scallions și pachete de Sazon. Se amestecă până se amestecă bine și se aprinde focul până când orezul începe să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sazon CompletaSazon Completa
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
5
Adăugați carnea și fierbeți până când orezul este gătit și amestecul începe să se îngroașe ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
6
Adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
7
Într-un blender, puneți o parte din spanac și 1/2 cană de apă și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați mai mult spanac pe măsură ce este amestecat și mai multă apă, dacă este necesar. Amestecul trebuie să fie foarte verde și gros. Când orezul este gata și chiar înainte de servire adăugați piureul de spanac și amestecați bine. Sare și piper, după gust. Umpleți 2 forme rotunde cu orez, bateți ușor și răsturnați pe centrul fiecărei plăci pentru a face tobe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
9
Așezați măslinele pe vârfurile bețișoarelor pentru a face copane și scrieți un mesaj pe marginea farfuriei cu pasta de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Copane De PuiCopane De Pui
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
10
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista