Spanac cu lămâie și coacăze
Spanacul cu lămâie și coacăze ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 92 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,23 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ulei de măsline, frunze de spanac, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 92%. Încercați Salată de spanac cu Pecorino, nuci de pin și coacăze, Salată De Spanac Cu Pecorino, Nuci De Pin Și Coacăze, și Biscuiți de lămâie cu coacăze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - un wok de 14 până la 15 inci sau o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, amestecați untul, coacăzele, lămâia și zahărul până când lămâia este nuanțată cu maro, aproximativ 3 minute.
Răzuiește într-un castron.
Adăugați frunze de spanac și nucșoară în wok. Se amestecă adesea la foc mare până când spanacul este ofilit și se eliberează bucăți rumenite în tigaie, 2 până la 3 minute. Se amestecă amestecul de coacăze și sare după gust.
Se toarnă într-un castron.