Spanac, ceapă caramelizată și Quiche Feta

Spanac, ceapă caramelizată și Quiche Feta
Spanacul de rețetă, ceapa caramelizată și Quiche Feta ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această masă de dimineață are 291 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți brânză feta, ulei de măsline, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Caramelizat-Quiche de ceapă, spanac și slănină, Spanac, Ceapă Caramelizată Și Chevre Quiche Cu Crustă De Cartofi, și Quiche De Ceapă Caramelizată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa, zahărul și sarea; gatiti 30 de minute sau pana se rumenesc, amestecand ocazional. Se amestecă cartofii și se fierbe timp de 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se ia de pe foc.
5
Desfaceți aluatul, separându-l în benzi. Lucrând pe o suprafață plană, înfășurați o bandă de aluat în jurul său într-un model spiralat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Adăugați a doua fâșie de aluat la capătul primei benzi, ciupind capetele împreună pentru a sigila; continuați să înfășurați aluatul. Repetați procedura cu benzile de aluat rămase. Acoperiți și lăsați aluatul să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci și încadrați-vă într-o farfurie de plăcintă de 10 inci, acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Întindeți amestecul de cartofi în partea de jos a crustei pregătite și deasupra cu spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Combinați laptele, albușurile, ouăle și brânza; se toarnă amestecul de lapte peste spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VioleteViolete
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
10
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când este setat, protejând crusta cu folie după 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.

Vin recomandat: șampanie, Burgundia Albă, Bordeaux

Franceza funcționează foarte bine cu șampanie, visiniu alb și Bordeaux. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Rezervația Champagne Palmer Brut rossimbrox cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Champagne Palmer Brut Rose Reserve
Champagne Palmer Brut Rose Reserve
Căpșuni sălbatice cu note de coacăze roșii și negre, vanilie și condimente. Proaspăt și corpolent, cu taninuri fine și fructe elegante.O șampanie de culoare roșie de un caracter unic, îmbogățită de o solera de 30 de ani de vinuri roșii vinificate în butoaie de stejar. Acest proces special de vinificare produce o șampanie de fructe excepționale.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista