Spanac, ceapă caramelizată și Quiche Feta
Spanacul de rețetă, ceapa caramelizată și Quiche Feta ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această masă de dimineață are 291 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți brânză feta, ulei de măsline, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Caramelizat-Quiche de ceapă, spanac și slănină, Spanac, Ceapă Caramelizată Și Chevre Quiche Cu Crustă De Cartofi, și Quiche De Ceapă Caramelizată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa, zahărul și sarea; gatiti 30 de minute sau pana se rumenesc, amestecand ocazional. Se amestecă cartofii și se fierbe timp de 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Desfaceți aluatul, separându-l în benzi. Lucrând pe o suprafață plană, înfășurați o bandă de aluat în jurul său într-un model spiralat.
Adăugați a doua fâșie de aluat la capătul primei benzi, ciupind capetele împreună pentru a sigila; continuați să înfășurați aluatul. Repetați procedura cu benzile de aluat rămase. Acoperiți și lăsați aluatul să se odihnească timp de 10 minute.
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci și încadrați-vă într-o farfurie de plăcintă de 10 inci, acoperită cu spray de gătit.
Întindeți amestecul de cartofi în partea de jos a crustei pregătite și deasupra cu spanac.
Combinați laptele, albușurile, ouăle și brânza; se toarnă amestecul de lapte peste spanac.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când este setat, protejând crusta cu folie după 50 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Vin recomandat: șampanie, Burgundia Albă, Bordeaux
Franceza funcționează foarte bine cu șampanie, visiniu alb și Bordeaux. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Rezervația Champagne Palmer Brut rossimbrox cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
![Champagne Palmer Brut Rose Reserve]()
Champagne Palmer Brut Rose Reserve
Căpșuni sălbatice cu note de coacăze roșii și negre, vanilie și condimente. Proaspăt și corpolent, cu taninuri fine și fructe elegante.O șampanie de culoare roșie de un caracter unic, îmbogățită de o solera de 30 de ani de vinuri roșii vinificate în butoaie de stejar. Acest proces special de vinificare produce o șampanie de fructe excepționale.