Spanac, cartofi și slănină gratinate
Spanacul, cartofii și slănina gratinată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 270 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 75 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper pimento, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 61%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Spanac, cartofi și slănină gratinate, Cartofi Cu Spanac Gratinat, și Gratin de Bacon, parmezan și spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți cartofii într-o oală mare, acoperiți cu apă și dați la fiert. Gatiti cartofii pana se inmoaie si inca fermi, aproximativ 15 minute; se scurge și se lasă deoparte să se răcească.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa verde in untul fierbinte pana se inmoaie, 1-2 minute.
Bateți făina în ceapă verde și unt; amestecați treptat laptele, amestecând constant, până când amestecul este îngroșat și clocotit. Se amestecă sarea și brânza Cheddar în sos, amestecând până când brânza s-a topit.
Feliați cartofii și așezați aproximativ jumătate din cartofi în fundul unei caserole; presărați sare și piper negru.
Puneți jumătate din spanac și jumătate din pimentos peste cartofi și turnați jumătate din sosul de brânză peste spanac. Repetați straturile, terminând cu sosul de brânză rămas. Acoperiți bine caserola cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la barbotare, aproximativ 50 de minute; descoperiți vasul și continuați să coaceți până se rumenesc deasupra, încă 5 până la 10 minute.
Se presară cu slănină mărunțită.