Spanac-Brânză Swirls

Spanac-Brânză Swirls
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vârtejurile de spanac-brânză. Această rețetă face 10 porții cu 140 de calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați foi de foietaj cu pachet de 3 uncii, făină, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Brânză De Spanac Se Învârte, Coaceți tonul cu vârtejuri de brânză, și Vârtejuri De Somon Afumat Și Cremă De Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. bateți oul și apa într-un castron mic cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Amestecați brânza Muenster, parmezanul, ceapa și usturoiul praf într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuensterMuenster
ParmezanParmezan
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Presărați făina pe suprafața de lucru. Desfaceți foaia de patiserie pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Ungeți foaia de patiserie cu amestecul de ouă. Se acoperă cu amestecul de brânză și spanacul. Începând de la o parte scurtă, rulați ca o rolă de jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
JeleuJeleu
RolaRola
OuăOuă
5
Tăiați în felii de aproximativ 20 (1/2 inch).
6
Așezați feliile, tăiate în jos, pe 2 foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Ungeți feliile cu amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
8
Coaceți timp de 15 minute sau până când produsele de patiserie se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți produsele de patiserie de pe foile de copt și lăsați să se răcească pe grătare timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Pentru cele mai bune rezultate, asigurați-vă că îndepărtați cât mai mult lichid din spanac înainte de a-l adăuga la patiserie. Dacă este prea umed, poate face patiseria umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
11
Pentru vârtejurile Pesto, omiteți toate ingredientele, cu excepția făinii și a foietajului. Desfaceți foaia de patiserie conform instrucțiunilor de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
12
Întindeți 1/2 dintr-un pachet de 8 uncii cremă de brânză, înmuiată, pe foaia de patiserie până la 1/2 inch de margine. Se acoperă cu 3 linguri de sos pesto și se presară cu 1/4 cană de nuci tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De NucBucăți De Nuc
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
13
Ungeți marginea foii de patiserie cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
14
Rulați patiseria și continuați conform instrucțiunilor de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
15
Pentru vârtejurile de șuncă și Broccoli, omiteți spanacul, brânzeturile, ceapa și usturoiul praf. Desfaceți foaia de patiserie și periați cu amestecul de ouă conform instrucțiunilor de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
SpanacSpanac
CeapăCeapă
OuăOuă
șuncășuncă
16
Întindeți 1/2 dintr-un recipient de 8 uncii brânză frișcă cu arpagic pe foaia de patiserie. Se acoperă cu 1 cană de broccoli tocat congelat, dezghețat și bine scurs și 1 cană de șuncă gătită tocată mărunt. Procedați conform instrucțiunilor de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
șuncă Gătitășuncă Gătită
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
17
Pentru o răsucire a aromei, încercați o brânză diferită. Orice brânză mărunțită va funcționa în această rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista