Spanac-Brânză Swirls
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vârtejurile de spanac-brânză. Această rețetă face 10 porții cu 140 de calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați foi de foietaj cu pachet de 3 uncii, făină, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Brânză De Spanac Se Învârte, Coaceți tonul cu vârtejuri de brânză, și Vârtejuri De Somon Afumat Și Cremă De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. bateți oul și apa într-un castron mic cu o furculiță.
Amestecați brânza Muenster, parmezanul, ceapa și usturoiul praf într-un castron mediu.
Presărați făina pe suprafața de lucru. Desfaceți foaia de patiserie pe suprafața de lucru.
Ungeți foaia de patiserie cu amestecul de ouă. Se acoperă cu amestecul de brânză și spanacul. Începând de la o parte scurtă, rulați ca o rolă de jeleu.
Tăiați în felii de aproximativ 20 (1/2 inch).
Așezați feliile, tăiate în jos, pe 2 foi de copt.
Ungeți feliile cu amestecul de ouă.
Coaceți timp de 15 minute sau până când produsele de patiserie se rumenesc.
Scoateți produsele de patiserie de pe foile de copt și lăsați să se răcească pe grătare timp de 10 minute.
Pentru cele mai bune rezultate, asigurați-vă că îndepărtați cât mai mult lichid din spanac înainte de a-l adăuga la patiserie. Dacă este prea umed, poate face patiseria umedă.
Pentru vârtejurile Pesto, omiteți toate ingredientele, cu excepția făinii și a foietajului. Desfaceți foaia de patiserie conform instrucțiunilor de mai sus.
Întindeți 1/2 dintr-un pachet de 8 uncii cremă de brânză, înmuiată, pe foaia de patiserie până la 1/2 inch de margine. Se acoperă cu 3 linguri de sos pesto și se presară cu 1/4 cană de nuci tocate mărunt.
Ungeți marginea foii de patiserie cu apă.
Rulați patiseria și continuați conform instrucțiunilor de mai sus.
Pentru vârtejurile de șuncă și Broccoli, omiteți spanacul, brânzeturile, ceapa și usturoiul praf. Desfaceți foaia de patiserie și periați cu amestecul de ouă conform instrucțiunilor de mai sus.
Întindeți 1/2 dintr-un recipient de 8 uncii brânză frișcă cu arpagic pe foaia de patiserie. Se acoperă cu 1 cană de broccoli tocat congelat, dezghețat și bine scurs și 1 cană de șuncă gătită tocată mărunt. Procedați conform instrucțiunilor de mai sus.
Pentru o răsucire a aromei, încercați o brânză diferită. Orice brânză mărunțită va funcționa în această rețetă.