Grand Marnier Bezea Torte

Grand Marnier Bezea Torte
Grand Marnier bezea Torte ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,16 USD pe porție. O porție conține 200 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți mure, ciocolată semidulce, zmeură și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Grand Marnier Bezea Torte, Ciocolată Și Vanilie Grand Marnier Torte, și Frozen Grand Marnier Torte cu crustă de ciocolată neagră și afine condimentate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 20
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pentru a pregăti bezea, acoperiți o foaie de copt cu hârtie pergament. Desenați 3 cercuri (8 inci) pe hârtie. Întoarceți hârtia și fixați-o cu bandă de mascare.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Așezați primele 4 ingrediente într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Împărțiți amestecul de ouă între 3 cercuri desenate pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Întindeți amestecul pe cercuri folosind spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Coaceți la 200 timp de 2 ore sau până la uscare. Opriți cuptorul; răciți bezele în cuptorul închis cel puțin 1 oră. Îndepărtați cu grijă bezea din hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Pentru a pregăti umplutura, combinați toppingul biciuit, lichiorul și 1 1/2 lingurițe de coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
7
Așezați 1 bezea pe un platou de servire; acoperiți cu 1 cană amestec de topping bătut și 2 lingurițe de ciocolată. Repetați straturile de două ori cu bezea rămasă, amestecul de topping bătut și ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
8
Combina fructe de padure; aranja peste torte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
9
Garnisiți cu benzi de mentă și coajă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista