Spaghettini pătrat: Paste cu ulei de măsline, usturoi și dovlecei

Spaghettini pătrat: Paste cu ulei de măsline, usturoi și dovlecei
Spaghettini Squared: pastele cu ulei de măsline, usturoi și dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 625 calorii, 17g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți spaghettini, pătrunjel cu frunze plate, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Spaghettini De Grădină De Măsline Cu Ton, Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, și "Paste" crude de dovlecei cu tapenadă de măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți o oală mare de apă la fiert și adăugați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, aproximativ 10 minute. În timp ce apa ajunge la fierbere și pastele se gătesc, tăiați dovleceii cu tăietorul fin de prăjit francez pe o mandolină. Dacă nu aveți unul, tăiați manual în cea mai lungă și mai fină julienne pe care o puteți gestiona. Condimentează cu sare și piper. Dacă dovlecelul dvs. este tăiat foarte fin, nu trebuie să fie gătit. În caz contrar, așezați-l într-o strecurătoare, suspendați-l peste oala cu paste, acoperiți oala și aburiți dovlecelul până când este încă ușor crocant, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se adaugă usturoiul și se sotează scurt până se rumenesc. Porniți ventilatorul de evacuare și adăugați fulgii de ardei roșu. Se amestecă rapid busuiocul și pătrunjelul și se scoate de pe foc. Când pastele sunt al dente, scurgeți printr-o strecurătoare, rezervând aproximativ 1/2 cană din apa de gătit a pastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Turnați pastele într-un bol cald de servire; adăugați dovlecelul, uleiul de busuioc, amestecul de usturoi și 1/2 cană de brânză. Aruncați bine, adăugând apă de gătit după cum este necesar pentru a face un sos neted. Gustați pentru condimente și adăugați sare și piper, după cum este necesar. Încingeți aproximativ 2 linguri de parmezan deasupra și serviți imediat. Nota bucătarului: motivul pentru a salva uleiul de busuioc pentru a arunca cu pastele la sfârșit este astfel încât uleiul să aibă un gust proaspăt, nefiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Pentru ierburi moi, cum ar fi busuioc, pătrunjel, cilantro sau tarhon: folosiți 4 căni frunze ambalate la 2 căni ulei de măsline pur. Pentru ierburi lemnoase, cum ar fi rozmarin, salvie, cimbru, oregano sau verbena de lămâie: folosiți 1 cană de frunze ambalate la 2 căni de ulei de măsline pur. Într-un blender, curățați ierburile și uleiul până când este complet neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Gât De PuiGât De Pui
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Puneți amestecul într-o cratiță și aduceți-l la foc mic la foc moderat. Se fierbe timp de 45 de secunde, apoi se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un bol. Nu apăsați pe amestec, dar puteți atinge filtrul de mână pentru a obține uleiul să picure mai repede. Strecurați imediat uleiul din nou printr-un filtru de hârtie cu fund plat. Dacă filtrul se înfundă, poate fi necesar să schimbați partea filtruluimod. Este în regulă să ridicați filtrul și să îl strângeți ușor pentru a scoate uleiul mai repede, dar aveți grijă să nu rupeți filtrul. (Uneori, un pic de lichid întunecat trece mai întâi prin filtru. Nu-ți face griji, aia e apă. Se va așeza la fund, deoarece este mai greu decât uleiul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Lăsați uleiul filtrat să se așeze câteva ore, apoi turnați-l din lichidul întunecat. A se păstra într-un borcan etanș într-un loc răcoros și întunecat. Notele lui Cook: uleiul trece mai repede prin filtru dacă este filtrat în timp ce este încă fierbinte, așa că configurați filtrul înainte de a începe rețeta. Veți avea nevoie de un filtru de hârtie cu fund plat, cum ar fi cele utilizate pentru unele mașini de cafea cu picurare. Filtrele în formă de con tind să se înfunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista