Mere coapte cu rom

Mere coapte cu rom
Merele coapte cu rom ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 432 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,96 USD pe porție. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți zahăr brun, unt, Granny smith și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 48 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, Cele Mai Bune Mere Coapte, și Mere coapte.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Acestea sunt atât de satisfăcătoare și nu rup banca de calorii dacă sunt consumate fără înghețată. Ele pot fi făcute și fără rom. Am sugerat înghețată cu stafide de rom pentru că îmi place combinația, dar înghețata de vanilie sau chiar sorbetul de lămâie ar fi la fel de delicioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Sorbet De LămâieSorbet De Lămâie
StafideStafide
ROMROM
3
Pentru glazură: într-o cratiță medie, combinați zahărul brun închis, romul, apa, 1/2 linguriță sare, nucșoară, scorțișoară și cuișoare. Se amestecă pentru a se amesteca și se aduce la foc mic la foc mediu. Gatiti si reduceti timp de 3 pana la 4 minute pentru a permite zaharului si altor ingrediente sa se amestece impreuna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun închisZahăr Brun închis
ScorțișoarăScorțișoară
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
NucșoarăNucșoară
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Pregătiți merele: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține toate merele, aranjați merele într-un singur strat. Puneți un băț de scorțișoară în interiorul cavității făcute din carotarea fiecărui măr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
5
Se toarnă glazura peste mere și se acoperă fiecare cu bucăți de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
UntUnt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6
Adăugați cidrul în partea de jos a vasului și puneți-l în centrul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Gatiti merele, batandu-le din cand in cand, 25 pana la 30 de minute, sau pana cand sunt fragede, dar nu siropoase. Nota bucătarului: merele mai mici vor dura mai puțin timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
8
Serviți cu linguri de înghețată sau smântână, dacă doriți sau doar de la sine. Sunt, de asemenea, resturi delicioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
înghețatăînghețată
DificultateGreu
Gata În48 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista