Spaghettini cu carne de vită și porcini

Spaghettini cu carne de vită și porcini
Spaghettini cu chiftele de vițel și Porcini ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.16 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 677 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, bulion de pui, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Paste cu carne de vită, cârnați și porcini Rag, Umăr de vițel cu ciuperci Porcini, usturoi și rozmarin, și Burgeri Porcini-Gorgonzola cu vitel Demi-glaciar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, înmuiați porcini în apă fierbinte până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Scurgeți ciupercile, rezervând lichidul de înmuiere; stoarceți excesul de lichid din ciuperci și tocați-le fin. Turnați încet lichidul de înmuiere într-o ceașcă mare, oprindu-vă când ajungeți la granulația din partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
3
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați șotul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
5
Adăugați porcini tocați mărunt și gătiți timp de 2 minute.
6
Adăugați 3/4 linguriță de rozmarin și 2 lingurițe de lichid porcini rezervat și gătiți până când lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
7
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
8
Într-un castron mare, combinați laptele cu 1/4 cană din lichidul porcini rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Adăugați pâinea și lăsați să stea până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
10
Adăugați vițelul, oul, pătrunjelul, 1 1/4 lingurițe de sare, o cantitate mică de 1/2 linguriță de piper și amestecul de ciuperci și frământați ușor până se combină uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(Keebler)(Keebler)
11
Cu mâinile ușor umezite, rotiți amestecul de vițel în treizeci și două de chifteluțe de 1 1/2 inch. Puneți-le pe o tavă căptușită cu hârtie de ceară și răciți până când sunt ferme, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
12
Încălziți uleiul de măsline pur într-o tigaie mare din fontă până când strălucește. Praf chiftelele ușor cu făina, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Adăugați jumătate din chiftele în tigaie și gătiți la foc moderat până devin aurii peste tot, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Transferați chiftelele într-un raft așezat într-un vas de copt și gătiți chiftelele rămase; aruncați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
15
Combinați restul de 1/4 cană plus 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și ceapa într-o caserolă mare din fontă emailată. Gatiti la foc moderat pana cand ceapa se inmoaie si abia incepe sa se rumeneasca, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
16
Adăugați usturoiul, cimbrul și restul de 1 linguriță de rozmarin și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
17
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
18
Adăugați bulionul de pui și lichidul porcini rămas și dați la fiert la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
19
Adăugați roșiile și sucurile lor, condimentați cu sare, piper și zahăr și dați la fiert. Reduceți căldura la moderat scăzută și gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
20
Adăugați chiftelele în sos și fierbeți doar până se încălzește, aproximativ 15 minute. Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
21
Scurgeți bine pastele, transferați-le într-un bol mare de servire și aruncați cu puțin din sosul de roșii. Lingurați chiftelele deasupra pastelor, turnați sosul rămas și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
22
O porție Calorii 656 kcal, grăsime totală 7 gm, grăsimi saturate 7 gm
23
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită prin Pasul 6 până la 3 zile înainte; refrigerați sosul și chiftelele separat. Încălziți chiftelele în sos înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
24
Recomandarea vinului: un Merlot din California, cum ar fi St.Supry din 1996 sau vârful gheizer din 1996, are doar bogăția pământească potrivită pentru a sublinia aroma porcini, precum și suficientă mușcătură pentru a tolera sosul acid de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista