Spaghetti Alle Vongole
Spaghetti alle Vongole este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 515 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 114 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Norecipes. Dacă aveți la îndemână usturoi, pătrunjel cu frunze plate, spaghete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 95%. Încercați Spaghetti alle Vongole, Spaghetti Alle Vongole, și Spaghetti Alle Vongole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
De îndată ce cumpărați scoicile, puneți-le într-un recipient mare și umpleți-le cu apă sărată (ar trebui să aibă gust de mare). În ziua următoare sau două urmăriți apa în timp ce scoicile scuipă nisip. Dacă vedeți o mulțime de nisip care se acumulează pe fund, clătiți scoicile și schimbați apa. Când sunteți gata să faceți pastele, fierbeți spaghetele cu un minut mai puțin decât timpul specificat pe ambalaj în apă ușor sărată. Acest lucru se datorează faptului că se va termina de gătit în sos când pastele sunt la aproximativ 3 minute distanță de a fi gata, adăugați uleiul de măsline, usturoiul și ardeii iute într-o tigaie mare la foc mediu până când usturoiul începe să sfârâie și devine parfumat.
Adăugați scoicile și vinul și apoi acoperiți tigaia cu un capac.
Lăsați scoicile să se aburească până când jumătate dintre ele sunt deschise.
Scoateți capacul și ridicați focul la mare și fierbeți amestecul până când restul scoicilor se deschid. Dacă unele scoici nu se deschid, aruncați-le pe cele care nu se deschid.
Scurgeți pastele și adăugați-le în scoici împreună cu pătrunjelul. Aruncați pentru a acoperi și servi imediat.