Spaghete Germane
Spaghettini germani necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.5 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 430 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, sos de roșii, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Spaghettini Sicilieni, Spaghettini cu ulei și usturoi, și Spaghettini cu fructe de mare picante.
Instrucțiuni
Într-o tigaie la foc mediu, rumeniți carnea de vită măcinată până când nu apare roz; scurgeți și scoateți din tigaie. Cârnați rumeniti în tigaie până sunt fierți; scurgere.
Combinați în tigaie cu cârnați: carne de vită rumenită, slănină, sos de roșii, roșii și zahăr. Simmer 45 de minute.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste spaghettini și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Se amestecă spaghettini fierți cu amestec de roșii-carne.
Se toarnă în caserolă și se coace timp de 30 de minute.