Spaghete cu dovleac și salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spaghetele cu dovleac și salvie. Această rețetă servește 4 și costă 1,43 USD pe porție. O porție conține 613 calorii, 18g de proteine, și 25g de grăsime. 107 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salvie, spaghete, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 85%. Rețete similare includ Spaghete cu cremă de dovleac Fraiche cu ceapă prăjită și frunze de salvie, Salvie și unt brun de șalotă caramelizată pe biscuiți de dovleac și salvie, și Tort de dovleac cu înghețată de salvie și compot de cireșe de dovleac.
Instrucțiuni
Puneți dovleacul într-o cratiță de dimensiuni medii, care are un capac bine fixat.
Se presara peste zahar si un praf generos de sare, apoi se stropesc peste 6 linguri de apa. Acoperiți tigaia, puneți-o la foc mediu și aburiți dovleacul, amestecând din când în când timp de 10-15 minute, sau până când este moale, dar își păstrează încă forma. Este posibil să aveți nevoie adăugați o lingură sau două de apă în timpul gătitului tigaia pare uscată. Pune deoparte.
În timp ce dovleacul aburește, răsturnați untul și salvia într-o cratiță mică și încălziți ușor până când untul face spumă, apoi opriți focul. Fierbeți spaghetele într-o tigaie mare cu apă sărată timp de aproximativ 10 minute până când sunt fierte. Când spaghetele sunt fierte, scoateți puțin din apa de gătit, apoi scurgeți și readuceți spaghetele în tigaie.
Puneți untul de salvie la foc mare până la sfârâit, apoi turnați sucul de lămâie și lăsați-l să se stropească o secundă. Sfat dovleacul, untul topit, 3-4 linguri de apă pentru paste și jumătate de parmezan cu spaghetele și dați-i o agitare foarte bună. Condimentați generos cu sare și piper și serviți cu parmezanul rămas pentru a presăra.