Souffl Parmezan Cu Ierburi

Souffl Parmezan Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să încercați parmezanul Herbed souffl. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 138 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de nucșoară măcinată, amidon de cartofi, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sufleu De Cartofi Cu Ierburi, Sufleu De Ricotta Cu Ierburi, și Souffl De Cartofi Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți un vas de 1 1/2-quart souffl cu spray de gătit; presărați cu 1/3 cană pesmet uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Spray De GătitSpray De Gătit
3
Combinați amidonul de cartofi, sarea, piperul și nucșoara într-o cratiță medie și adăugați treptat 1 cană de lapte, amestecând cu un bici. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant cu un bici. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand constant (amestecul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Se ia de pe foc; amestecați brânza, cimbrul și pătrunjelul. Se amestecă amestecul într-un castron mare și se lasă să stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Așezați albușurile de ou și smântâna de tartru într-un bol mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Amestecați ușor un sfert din albușurile de ou în amestecul de brânză; pliați ușor în albusurile rămase. Se amestecă ușor amestecul în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
7
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când sunt pufoase și aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista