Souffl Parmezan Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să încercați parmezanul Herbed souffl. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 138 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de nucșoară măcinată, amidon de cartofi, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sufleu De Cartofi Cu Ierburi, Sufleu De Ricotta Cu Ierburi, și Souffl De Cartofi Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți un vas de 1 1/2-quart souffl cu spray de gătit; presărați cu 1/3 cană pesmet uscat.
Combinați amidonul de cartofi, sarea, piperul și nucșoara într-o cratiță medie și adăugați treptat 1 cană de lapte, amestecând cu un bici. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant cu un bici. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand constant (amestecul va fi gros).
Se ia de pe foc; amestecați brânza, cimbrul și pătrunjelul. Se amestecă amestecul într-un castron mare și se lasă să stea 1 minut.
Așezați albușurile de ou și smântâna de tartru într-un bol mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Amestecați ușor un sfert din albușurile de ou în amestecul de brânză; pliați ușor în albusurile rămase. Se amestecă ușor amestecul în vasul pregătit.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când sunt pufoase și aurii.