Souffl de usturoi și rozmarin prăjit
Soufflul de usturoi și rozmarin prăjit la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 98 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de gălbenușuri de ou, sare, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Souffl De Cartofi Dulci Cu Rozmarin Și Usturoi Prăjit, Gyros de creveți de rozmarin și usturoi prăjit cu sos de rozmarin Tzatziki, și Souffl Cu Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea albă de hârtie din capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul de usturoi în folie.
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Separați cuișoarele și stoarceți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Înveliți un vas de suflet de 1 litru cu spray de gătit; presărați fundul vasului cu pesmet.
Puneți ușor făina într-o ceașcă de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit. Puneți făina și sarea într-o cratiță mare și adăugați treptat lapte, amestecând cu un bici. Gatiti amestecul de lapte la foc mediu pana se ingroasa (aproximativ 6 minute), amestecand constant.
Scoateți din căldură. Amestecați pulpa de usturoi, brânza, rozmarinul și gălbenușurile de ou.
Bateți albușurile de ou și smântâna de tartru la viteza mare a unui mixer până se formează vârfuri moi. Îndoiți ușor un sfert din amestecul de albus de ou în amestec de usturoi; pliați ușor amestecul de albus de ou rămas. Lingura în vasul souffl pregătit.
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până se umflă și se fixează.