Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de șuncă și fasole. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 332 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac, fasole bleumarin, cartofi Yukon gold și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 89%. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați grosier șunca; rezerva os. În cuptorul olandez de 6 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti sunca tocata in ulei 6 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
șuncă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ceapa albă, ceapa verde, morcovii, țelina, baza de supă și piperul. Gatiti 5 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Ceapă Albă
Morcov
țelină
Piper
Ceapă
Supă
3
Se amestecă osul de șuncă rezervat, fasolea marină, fasolea cannellini, mazărea cu ochi negri și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Cannellini
Fasole Marină
OS De șuncă
Cartofi
Mazăre
4
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
5
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Capac; gatiti 45 de minute, amestecand ocazional.
6
Scoateți și aruncați osul de șuncă. Se amestecă spanacul chiar înainte de servire.