Souffl De Ciocolată Cu Sos Alb De Ciocolată-Rom
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați souffl de ciocolată cu sos alb de ciocolată-Rom. Această rețetă servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 282 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, ciocolată semidulce, lapte degresat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Sufleuri De Ciocolată Albă Cu Sos De Zmeură, Souffl de pere cu sos de ciocolată, și Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Coat 8 (6 uncii) ramekins cu spray de gătit; se presara cu 2 linguri de zahar.
Așezați pe o foaie de copt; deoparte.
Combinați 1 1/2 căni de lapte, 3/4 cană de zahăr, cacao, făină și sare într-o cratiță mare; gătiți 5 minute la foc mediu-mare, amestecând constant cu un bici până când amestecul se îngroașă și ajunge la fierbere. Gatiti inca 30 de secunde, amestecand constant.
Se ia de pe foc; adăugați ciocolată semidulce, amestecând până se topește. Adăugați treptat amestecul de ciocolată la gălbenușurile de ou, amestecând bine. Întoarceți amestecul în tigaie. Gatiti 2 minute la foc mediu, amestecand constant. Se amestecă amestecul într-un castron mare; se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Bateți albușurile de ou și smântâna de tartru la viteza mare a unui mixer până se spumează.
Adăugați 1/3 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor un sfert din amestecul de albus de ou în amestecul de ciocolată; pliați ușor amestecul de albus de ou rămas. Puneți aluatul uniform în ramekinele pregătite.
Coaceți suflele la 400 timp de 20 de minute sau până când sunt pufoase și setate.
Combinați ciocolata albă și 2 linguri de lapte într-o cratiță mică; gatiti la foc mic pana se topeste ciocolata.
Se ia de pe foc; se amestecă romul.
Se taie în fiecare suflu cu o lingură; se toarnă 1 lingură de sos peste fiecare suflu.