Sosul de ierburi al lui Faz este un fără gluten, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 514 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Costuri $1.54 pe portie, această rețetă este destul de ieftină. Acesta funcționează cel mai bine ca un sos, și se face în aproximativ 45 minute. Dacă aveți ulei de măsline, ușor, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pui cu sos de ierburi, Halibut cu sos de ierburi, și Sos de ierburi proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați 2 căni ușor ambalate, clătite și scurse frunze proaspete de busuioc; 1/2 cană pătrunjel Italian ușor ambalat, clătit și scurs; 1/2 cană arpagic tocat; 1/4 cană ulei de măsline; 2 linguri suc de lămâie; 4 lingurițe de capere scurse; 1 linguriță pastă de hamsii; și 1/2 linguriță usturoi tocat. Se învârte până se curăță neted, răzuind părțile recipientului, după cum este necesar. Dacă faceți sos cu până la 1 zi înainte, acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Pătrunjel Cu Frunze Plate
Pastă De Hamsie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil