Sosul de ierburi al lui Faz
Sosul de ierburi al lui Faz este un fără gluten, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 514 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Costuri $1.54 pe portie, această rețetă este destul de ieftină. Acesta funcționează cel mai bine ca un sos, și se face în aproximativ 45 minute. Dacă aveți ulei de măsline, ușor, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pui cu sos de ierburi, Halibut cu sos de ierburi, și Sos de ierburi proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați 2 căni ușor ambalate, clătite și scurse frunze proaspete de busuioc; 1/2 cană pătrunjel Italian ușor ambalat, clătit și scurs; 1/2 cană arpagic tocat; 1/4 cană ulei de măsline; 2 linguri suc de lămâie; 4 lingurițe de capere scurse; 1 linguriță pastă de hamsii; și 1/2 linguriță usturoi tocat. Se învârte până se curăță neted, răzuind părțile recipientului, după cum este necesar. Dacă faceți sos cu până la 1 zi înainte, acoperiți și răciți.