Sos Tomatillo-Chile Gătit Rapid
Sosul Tomatillo-Chile gătit rapid ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 57 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 171 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de tomatillos, tomatillos, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pui cu Tomatillo și sos de Chile roșu, Filete de filet de vită cu Shiitakes în Morita Chile și sos Tomatillo, și Pui la grătar cu Chile verde cremos, Tomatillo și sos de Avocado.
Instrucțiuni
Tomatillos: fierbeți tomatillos proaspăt și ardei iute în apă sărată pentru a acoperi până se înmoaie, 10 până la 15 minute; se scurge. Pur și simplu scurgeți conservele de tomatillos.
Așezați tomatillos și chiles (cele crude dacă folosiți tomatillos conserve) într-un blender sau robot de bucătărie, împreună cu coriandrul, ceapa și usturoiul; dacă folosiți un blender, amestecați bine. Procesați până la netezire, dar păstrând totuși puțină textură.
Încălziți untura sau uleiul vegetal într-o tigaie medie-mare setată la mediu-mare. Când este suficient de fierbinte pentru a face o picătură de piure să sfârâie brusc, turnați-o dintr-o dată și amestecați constant timp de 4 sau 5 minute, până când este mai întunecată și mai groasă.
Adăugați bulionul, lăsați să fiarbă, reduceți focul la mediu și fierbeți până când este suficient de gros pentru a acoperi o lingură, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare.Tehnici
Trucuri Blender: în amestecarea în nuanțe de consistențe atât de diferite cu un piure cu textură uniformă, asigurați-vă că (
articolele mai dure sunt tocate înainte de amestecare, (
amestecul este bine agitat înainte de amestecare și (
blenderul este mai întâi pulsat, apoi pornit scăzut. Amestecarea nu ar trebui să dureze niciodată mai mult de aproximativ 20 de secunde.Calendarul și pregătirea în avans
Sosul se poate face în oră. Se păstrează, acoperit și refrigerat, până la 4 zile.Idei Contemporane
Sos Herby Tomatillo: Puree tomatillos scurs, 1 mare chile poblano (prăjit, curățat, însămânțat și tocat), 3 căței de usturoi (prăjiți și curățați) și 10 frunze mari busuioc proaspăt. Se prăjește și se fierbe conform instrucțiunilor în pas
Pentru un echilibru mai Mexican de arome, înlocuiți busuiocul cu câteva frunze de epazot (sau mentă) și crenguțe de coriandru proaspăt.Bucătărie Spaniolă
În Mexic, tomatillo poate fi numit orice, de la tomate, la tomate verde, miltomate sau tomate de cascara (roșie cu coajă), ca să nu mai vorbim de fresadilla în nord-est și tomatillo în nord-vest.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;