Sosul de scoici picant este un sos care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 95 de calorii . Pentru 53 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară și pescatariană . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită scoici, fulgi de piper, parmezan și frunze de oregano. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 36% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Linguine cu sos picant de scoici , Linguine cu sos picant de scoici roșii și Ciotră de scoici picant și porumb .
Instrucțiuni
1
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se adauga usturoiul si scoicile scurse; gatiti si amestecati aproximativ 5 minute. Asezonați cu oregano, piper și fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
3
Se toarnă sucul de scoici rezervat. Reduceți focul la mic și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți