Sos picant de roșii din italianul cotidian al Giada De Laurentiis
Rețeta sos picant de roșii din italianul de zi cu zi al Giada De Laurentiis este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 195 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest sos. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână măsline, ulei de măsline, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Tort De Migdale Italiene-Giada De Laurentiis, Baclava Simplă (Giada De Laurentiis), și Gratin De Anghinare-Giada De Laurentiis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la o flacără medie-mare. Când aproape se fumează, se adaugă ceapa și usturoiul și se fierbe timp de 3 minute. Reduceți focul la mediu și adăugați măslinele, caperele, 1/2 linguriță de sare și fulgii de ardei roșu și saut pentru 1 minut.
Adăugați roșiile și fierbeți până se reduc ușor, aproximativ 20 de minute. Condimentează sosul cu mai multă sare după gust. (Sosul se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește, apoi se acoperă și se dă la frigider. Reîncălziți la foc mediu înainte de utilizare.)
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA