Sos Marinara

Sos Marinara
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și sos primar? Sosul Marinara ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 407 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți roșii de prune san marzano, sare kosher, pancetta și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Sos Marinara, Sos Marinara, și Sos Marinara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți un vas mare de sos cu ulei de măsline și adăugați pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Puneți oala la foc mediu-mare și gătiți pancetta timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ceapa, condimentați generos cu sare, după gust și amestecați pentru a acoperi cu uleiul de măsline. Gatiti ceapa timp de 6 pana la 7 minute, amestecand frecvent. Ceapa ar trebui să devină foarte moale și aromată, dar să nu aibă culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 până la 3 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Treceți roșiile prin moara de alimente. Asigurați-vă că treceți toată pulpa prin găuri, lăsând doar tulpinile și semințele și asigurați-vă că răzuiți pulpa de pe fundul Morii alimentare. Asta e tot de chestii mari de bani!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
6
Adăugați roșiile în oala cu sos și 1 cutie de apă (aproximativ 2 până la 3 căni). Condimentează generos cu sare și gustă-l!!!! Roșiile iau multă sare. Condimentează în pași pentru bebeluși și gustă fiecare pas al drumului. Gatiti sosul timp de 2 pana la 3 ore, amestecand ocazional si degustand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Folosiți sosul imediat pe paste sau pentru orice altă nevoie de sos de roșii. Acest sos poate fi, de asemenea, răcit și păstrat la frigider pentru câteva zile sau poate fi înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista