Sos Marinara
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și sos primar? Sosul Marinara ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 407 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți roșii de prune san marzano, sare kosher, pancetta și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Sos Marinara, Sos Marinara, și Sos Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți un vas mare de sos cu ulei de măsline și adăugați pancetta.
Puneți oala la foc mediu-mare și gătiți pancetta timp de 4 până la 5 minute.
Adăugați ceapa, condimentați generos cu sare, după gust și amestecați pentru a acoperi cu uleiul de măsline. Gatiti ceapa timp de 6 pana la 7 minute, amestecand frecvent. Ceapa ar trebui să devină foarte moale și aromată, dar să nu aibă culoare.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 până la 3 minute, amestecând frecvent.
Treceți roșiile prin moara de alimente. Asigurați-vă că treceți toată pulpa prin găuri, lăsând doar tulpinile și semințele și asigurați-vă că răzuiți pulpa de pe fundul Morii alimentare. Asta e tot de chestii mari de bani!
Adăugați roșiile în oala cu sos și 1 cutie de apă (aproximativ 2 până la 3 căni). Condimentează generos cu sare și gustă-l!!!! Roșiile iau multă sare. Condimentează în pași pentru bebeluși și gustă fiecare pas al drumului. Gatiti sosul timp de 2 pana la 3 ore, amestecand ocazional si degustand frecvent.
Folosiți sosul imediat pe paste sau pentru orice altă nevoie de sos de roșii. Acest sos poate fi, de asemenea, răcit și păstrat la frigider pentru câteva zile sau poate fi înghețat.