Sos fierbinte și acru
Sosul fierbinte și acru ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 98 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ulei de măsline, sos Worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Supă caldă și acră, Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, și Sos De Fudge Fierbinte.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună bulionul sau apa, sosul de soia, zahărul, sosul Worcestershire și amidonul de porumb, amestecând constant până când amidonul de porumb se dizolvă.
Încălziți un wok sau o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați uleiul și încălziți timp de 30 de secunde.
Adăugați fulgii de ghimbir, usturoi și piper și amestecați până se parfumează, aproximativ 15 secunde.
Adăugați amestecul de amidon de porumb și aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand continuu pentru a preveni cocoloase, pana cand sosul se ingroasa usor, aproximativ 1 1/2 minute.
Se toarnă într-un castron.