Sos de unt de lămâie-usturoi pentru fructe de mare
Sosul de unt de lămâie-usturoi pentru fructe de mare necesită în jur 20 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 332 calorii, 1g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru 82 cenți pe porție, veți obține un sos care servește 6. Această rețetă de la Simply Recipes are 22 de fani. Un amestec de suc de scoici, suc de lămâie, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos de unt de lămâie-usturoi pentru fructe de mare, Sos de unt de lămâie-usturoi pentru fructe de mare, și Sos cremos de unt de lămâie pentru pește și fructe de mare.
Instrucțiuni
1
Fierbeți și reduceți lichidele, cu usturoi, șalotă și frunze de dafin:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2
Așezați primele șase ingrediente (suc de scoică, sherry, lapte integral, usturoi, șalotă, frunze de dafin) într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
Grăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se încălzește la foc mediu și se lasă să fiarbă până când lichidele s-au redus cu aproximativ jumătate.
4
Faceți un roux: într-o cratiță separată (minim 1 qt) pregătiți rouxul.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Încălziți o lingură de unt în cratiță la foc mediu până când este spumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se presară făina, amestecând câteva minute cu un tel metalic până se amestecă bine (bronzat, dar nu rumenit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Adăugați încet amestecul lichid în roux: adăugați încet amestecul redus în roux, amestecând rapid pentru a încorpora. Când adăugați pentru prima dată o parte din amestec, roux-ul va bule. Continuați să adăugați amestecul și continuați să bateți pentru a încorpora.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Încorporați încet untul, câte 2 linguri odată: reduceți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
9
Scoateți frunza de dafin. Bateți încet untul, câte 2 linguri pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Lăsați lingurile de unt să se topească complet și să fie încorporate în sos înainte de a adăuga mai multe linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Se amestecă sucul de lămâie, sarea și piperul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Adăugați mai mult bulion de scoici sau apă dacă sosul este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire