Sos de unt de lămâie-usturoi pentru fructe de mare

Sos de unt de lămâie-usturoi pentru fructe de mare
Sosul de unt de lămâie-usturoi pentru fructe de mare necesită în jur 20 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 332 calorii, 1g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru 82 cenți pe porție, veți obține un sos care servește 6. Această rețetă de la Simply Recipes are 22 de fani. Un amestec de suc de scoici, suc de lămâie, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos de unt de lămâie-usturoi pentru fructe de mare, Sos de unt de lămâie-usturoi pentru fructe de mare, și Sos cremos de unt de lămâie pentru pește și fructe de mare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți și reduceți lichidele, cu usturoi, șalotă și frunze de dafin: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2
Așezați primele șase ingrediente (suc de scoică, sherry, lapte integral, usturoi, șalotă, frunze de dafin) într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se încălzește la foc mediu și se lasă să fiarbă până când lichidele s-au redus cu aproximativ jumătate.
4
Faceți un roux: într-o cratiță separată (minim 1 qt) pregătiți rouxul.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Încălziți o lingură de unt în cratiță la foc mediu până când este spumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se presară făina, amestecând câteva minute cu un tel metalic până se amestecă bine (bronzat, dar nu rumenit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Adăugați încet amestecul lichid în roux: adăugați încet amestecul redus în roux, amestecând rapid pentru a încorpora. Când adăugați pentru prima dată o parte din amestec, roux-ul va bule. Continuați să adăugați amestecul și continuați să bateți pentru a încorpora.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Încorporați încet untul, câte 2 linguri odată: reduceți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9
Scoateți frunza de dafin. Bateți încet untul, câte 2 linguri pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Lăsați lingurile de unt să se topească complet și să fie încorporate în sos înainte de a adăuga mai multe linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
11
Se amestecă sucul de lămâie, sarea și piperul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Adăugați mai mult bulion de scoici sau apă dacă sosul este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista