Sos de spaghete italian vechi al bunicii cu chiftele

Sos de spaghete italian vechi al bunicii cu chiftele
Sosul de spaghete italian vechi al bunicii cu chiftele necesită aproximativ 8 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. Acest sos are 304 calorii, 16 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. Pentru 97 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, piper, pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat mediteranean. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Cu un scor de lingură de 42%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos de spaghete italian cu chifteluțe, Sos de spaghete italian mai sănătos cu chifteluțe și Chiftele italiene celebre ale bunicii.

Instrucțiuni

1
Încingeți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu în fundul unei cratițe mari și prăjiți cățeii de usturoi 5 până la 8 minute, până când se rumenesc și sunt parfumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți cățeii de usturoi și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Puneți picioarele de porc și oasele de ceafă de porc în cratiță și prăjiți, întorcându-le din când în când, până când carnea și oasele se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Întoarceți cățeii de usturoi în cratiță și adăugați pasta de roșii și 1 1/2 cană de apă. Se aduce la fierbere și se toarnă piureul de roșii. Reduceți focul la mic și fierbeți timp de aproximativ 3 ore, amestecând des de jos pentru a preveni arderea, până când picioarele porcului sunt fragede și amestecul începe să se îngroașe. Se amestecă zahărul, piperul și bicarbonatul de sodiu. Continuați să fierbeți în timp ce pregătiți chiftelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Înmuiați pâinea ruptă cu 1 cană de apă într-un castron. Stoarceți excesul de apă din pâine și puneți pâinea într-un castron mare cu cele 6 ouă bătute, carnea de porc măcinată, carnea de vițel și carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1/3 Pungă Tăiței Cu Ouă Extra-lați1/3 Pungă Tăiței Cu Ouă Extra-lați
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Se amestecă bine și se formează 24 de chifteluțe de aproximativ 2 1/2 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
7
Se încălzește 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu, se adaugă usturoiul tocat și busuiocul proaspăt tocat, se lasă să fiarbă aproximativ 1 minut, apoi se adaugă chiftelele. Asezonați cu sare și piper după gust și prăjiți-le pe toate părțile până se rumenesc, aproximativ 15 minute, lucrând în reprize, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Puneți chiftelele rumenite, împreună cu uleiul, usturoiul și busuiocul din tigaie în sos, amestecând ușor pentru a nu le rupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați ouăle fierte tari întregi și mai fierbeți aproximativ 1 1/2 oră, până când chiftelele sunt fierte, sosul este gros și toate aromele s-au amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții24
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista