Sos de spaghete Inger
Sosul de spaghete Inger ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 190 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 15 minute. Un amestec de ardei gras, sare și piper, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 85%. Încercați Cina in seara asta: Spaghetti alla Boscaiola (spaghete Cu sos de roșii și ciuperci), Spaghete cu ton și sos de roșii (spaghete al tonno e pomodoro), și Spaghete alle vongole (spaghete Cu sos de scoici) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală la foc mediu.
Se amestecă ceapa și usturoiul și se gătește 1 minut. Se amestecă ardeiul gras verde. Condimentează cu busuioc, oregano și bulion de pui. Se amestecă pasta de roșii și roșiile zdrobite și se condimentează cu condimente de pasăre. Gatiti si amestecati 10 minute.
Se amestecă zahărul în sos. (Unii oameni adaugă până la 2 linguri de zahăr; vă sugerez să începeți cu 1 linguriță.) Condimentează cu sare și piper. Reduceți căldura la minim și fierbeți 3 până la 4 ore.