Sos de spaghete cu ciuperci-vită

Sos de spaghete cu ciuperci-vită
Sosul de spaghete cu ciuperci și vită este un sos care servește 12. O porție conține 105 calorii , 10 g de proteine și 4 g de grăsime . Pentru 1 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită oregano, bulion de vită, ciuperci și sos de roșii. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 36% . Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Spaghetti cu sos de ciuperci de vită , Sos de spaghete cu ciuperci și vită și Ragu de vită și ciuperci cu dovleac spaghete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderență, gătiți carnea de vită, ciupercile și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bloc De Brânză ColbyBloc De Brânză Colby
Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)
1-1/3 Cani De Orez Alb Minute®1-1/3 Cani De Orez Alb Minute®
Coaja De 1 Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)Coaja De 1 Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsucire Roșie De Lemn Dulce Care Se Desprinde (9 Inchi)Răsucire Roșie De Lemn Dulce Care Se Desprinde (9 Inchi)
2
Transferați într-un 3-qt. Care gateste incet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
3
Se amestecă roșiile, pasta de roșii, sosul de roșii, bulion, pătrunjel, zahăr brun, busuioc, oregano, sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bloc De Brânză ColbyBloc De Brânză Colby
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pui La Rotisor Fara Piele, Dezosat Si Tras In Bucati De 1 1/2 Pe 1/2 InchPui La Rotisor Fara Piele, Dezosat Si Tras In Bucati De 1 1/2 Pe 1/2 Inch
Vinete, Decojite și Tăiate Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)Vinete, Decojite și Tăiate Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru GarniturăFulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru Garnitură
Roșii Italiene întregi, Decojite, Scurse Bine și TocateRoșii Italiene întregi, Decojite, Scurse Bine și Tocate
Capere De SareCapere De Sare
1 Kilogram De Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)1 Kilogram De Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista