Sos de spaghete cu carne
Sosul de spaghete cu carne ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 834 calorii, 50g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de sare, brânză romano, macaroane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Spaghete Cu sos de carne, Sos de carne Spaghetti 'n', și Sos De Spaghete Cu Două Carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați cârnați italieni, bucăți de vită, legături de cârnați, ceapă și usturoi: gătiți și amestecați până când carnea este bine gata. Se amestecă pasta de roșii, roșiile zdrobite, frunzele de dafin și scorțișoara. Condimentează cu sare și piper după gust. Sosul se fierbe la foc mic timp de 1 oră.
Într-un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, ouăle, pâinea, brânza Romano, sarea și piperul și un vârf de fulgi de pătrunjel. Formați chiftele de dimensiunea mingii de golf.
Se toarnă ulei vegetal într-o tigaie mare.
Adăugați chiftele și gătiți la foc mediu până se rumenesc ușor.
Așezați chiftelele în sos de spaghete și fierbeți timp de 1 1/2 până la 2 ore.
Gatiti pastele in apa clocotita, sarata pana la al dente.
Se scurge bine și se transferă într-un castron mare. Se amestecă 1 cană de sos în tăiței pentru a preveni lipirea.
Serviți sosul cu chiftele peste paste.