Sos de spaghete cu carne

Sos de spaghete cu carne
Sosul de spaghete cu carne ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 834 calorii, 50g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de sare, brânză romano, macaroane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Spaghete Cu sos de carne, Sos de carne Spaghetti 'n', și Sos De Spaghete Cu Două Carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cârnați italieni, bucăți de vită, legături de cârnați, ceapă și usturoi: gătiți și amestecați până când carnea este bine gata. Se amestecă pasta de roșii, roșiile zdrobite, frunzele de dafin și scorțișoara. Condimentează cu sare și piper după gust. Sosul se fierbe la foc mic timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii ZdrobiteRoșii Zdrobite
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
Sare și PiperSare și Piper
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
Pasta De TomatePasta De Tomate
Frunze De DafinFrunze De Dafin
ScorțișoarăScorțișoară
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
3
Într-un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, ouăle, pâinea, brânza Romano, sarea și piperul și un vârf de fulgi de pătrunjel. Formați chiftele de dimensiunea mingii de golf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pătrunjel UscatPătrunjel Uscat
Brânză RomanoBrânză Romano
Chuck La SolChuck La Sol
ChifteleChiftele
PâinePâine
Carne De VităCarne De Vită
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă ulei vegetal într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați chiftele și gătiți la foc mediu până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
6
Așezați chiftelele în sos de spaghete și fierbeți timp de 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
ChifteleChiftele
7
Gatiti pastele in apa clocotita, sarata pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
8
Se scurge bine și se transferă într-un castron mare. Se amestecă 1 cană de sos în tăiței pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Serviți sosul cu chiftele peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
PastePaste
SosSos
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista