Sos De Spaghete Consistent

Sos De Spaghete Consistent
Sos de spaghete consistent este un fără gluten și fără lactate sos. Această rețetă face 12 porții cu 75 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, ketchup, sos worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Spaghete Consistent, Sos Consistent De Spaghete De Casă, și Sos bogat și consistent de spaghete de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare acoperită cu spray de gătit, gătiți carnea de vită, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ciupercile; gătiți și amestecați timp de 2 minute. Se amestecă ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista