Sos De Sfeclă De Hrean
Sosul de sfeclă de hrean ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 15 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Sos De Sfeclă De Hrean, Salată De Sfeclă De Hrean, și Salată De Sfeclă De Hrean.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie echipat cu lama de mărunțire grosieră, tocați hreanul. Treceți la lama metalică în formă de S și rotiți hreanul pentru a toca.
Adăugați sfeclă; vârtej pentru a coace.
Adăugați oțet, zahăr și sare și amestecați până se omogenizează.
Răzuiți într-un castron, acoperiți și răciți etanș până la servire.
* Cumpărați pe piețele de produse bine aprovizionate.
Faceți înainte: răciți până la 1 săptămână.