Sos De Roșii Versatil
Sosul de roșii versatil este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. Acest sos are 345 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ciuperci, carne de vită măcinată, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sos De Roșii Versatil, Sos Versatil De Chili-Brânză, și Cel mai versatil sos pe care îl veți face în această vară ( pentru chimichurri) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie la foc mediu, se încălzește uleiul și se sotează ceapa și usturoiul până se caramelizează; deoparte.
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți carnea de vită măcinată până aproape rumenită.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți timp de 3 minute.
Într-o oală mare la foc mediu, combinați sosul de roșii și roșiile înăbușite; aduceți la fierbere și apoi reduceți focul. Sosul se fierbe timp de 15 minute.
Se amestecă pepperoni, amestecul de carne de vită măcinată și ardeii verzi în sos; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Se amestecă ciupercile, sarea de usturoi, sarea, piperul negru măcinat, pudra de ceapă, oregano și condimentele italiene. Se fierbe timp de 10 minute și se servește.