Sos de pizza
Sosul de pizza ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. Pentru 74 de cenți pe porție, obțineți un sos care servește 3. O porție conține 170 de calorii, 4 g de proteine și 10 g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de busuioc, maghiran, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 87%, ceea ce este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Pizza cu roșii prăjite cu busuioc proaspăt și sos de pizza de casă, Pizza Margherita cu sos de pizza cu roșii prăjite și Pufurile de ouă pizzan cu sos de pizza.
Instrucțiuni
La foc mediu, încălziți uleiul într-o cratiță până se încinge.
Adăugați toate ingredientele, acoperiți și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și lăsați să fiarbă timp de 30 de minute.
Toppinguri de pizza pentru sos roșu: mozzarella mărunțită Busuioc proaspăt Cârnați de curcan, gătiți.