Sosul de piersici-Habanero Chile este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 3 porții. Acest sos are 301 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, suc de scoici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Păstrăv cu crustă de Pecan cu sos de piersici-Habanero Chile, Chestii fierbinți: sos de grătar Mango-piersică-Habanero pentru # CookoutWeek, și Scoici cu sos de nucă de cocos Habanero și Salsa de mango Habanero.
Instrucțiuni
1
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa; saut 3 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați usturoiul și șalota și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați habanero chile; gatiti 1 minut. Se amestecă piersicile și se fierbe 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero Chili
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
5
Adăugați vin; gatiti 3 minute. Se amestecă sucul de scoici și se fierbe încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Procesați amestecul de piersici într-un robot de bucătărie sau blender până când este gros, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale; se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Puneți amestecul de piersici într-o cratiță la foc mediu-mare. Amestecați amidonul de porumb și apa și amestecați amestecul de amidon de porumb în amestecul de piersici. Se aduce la fierbere; se fierbe 1 minut sau până se îngroașă, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
8
Se servește cald peste păstrăvul cu crustă de Pecan.
Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Avinyo Cava Reserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.