Sos de orez sălbatic și brânză de capră

Sos de orez sălbatic și brânză de capră
Orez sălbatic și brânză de capră Dressing ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 560 calorii, 27G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.05 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 242 de fani. Un amestec de bulion de pui, orez, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Clătite de orez sălbatic cu ciuperci și brânză de capră, Brânză De Capră, Orez Sălbatic Și Roșii Uscate, și Orez sălbatic și umplutură cremoasă de brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Combinați orezul, apa și 1 lingură de sare într-o cratiță mare, aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până când boabele se deschid până la capăt, aproximativ 1 oră, 15 minute până la 1 oră, 30 de minute. Orezul trebuie să fie foarte gătit (nici măcar cel mai mic mestecat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Se scurge bine, se pune într-un bol mare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Încălziți untul într-o tigaie mare cu fața înaltă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați chorizo, ceapa, morcovii și țelina și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați usturoiul și cimbrul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Adăugați amestecul de ceapă, pâinea, brânza de capră, pătrunjelul și 2 căni din bulionul de pui în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
9
Se amestecă pentru a combina. Amestecul trebuie să fie destul de umed; adăugați mai mult stoc, dacă este necesar. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
10
Transferați amestecul într-un vas mare de copt cu unt și coaceți, neacoperit, până se încălzește și se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
* Nota lui Cook: vă recomandăm să comandați de la D ' Artagnan, deoarece nu este crud sau complet vindecat și cooked...it e un fel de între.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista