Sos de orez sălbatic și brânză de capră

Sos de orez sălbatic și brânză de capră
Orez sălbatic și brânză de capră Dressing ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 560 calorii, 27G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.05 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 242 de fani. Un amestec de bulion de pui, orez, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Clătite de orez sălbatic cu ciuperci și brânză de capră, Brânză De Capră, Orez Sălbatic Și Roșii Uscate, și Orez sălbatic și umplutură cremoasă de brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Combinați orezul, apa și 1 lingură de sare într-o cratiță mare, aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până când boabele se deschid până la capăt, aproximativ 1 oră, 15 minute până la 1 oră, 30 de minute. Orezul trebuie să fie foarte gătit (nici măcar cel mai mic mestecat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se scurge bine, se pune într-un bol mare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Încălziți untul într-o tigaie mare cu fața înaltă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați chorizo, ceapa, morcovii și țelina și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
7
Adăugați usturoiul și cimbrul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Adăugați amestecul de ceapă, pâinea, brânza de capră, pătrunjelul și 2 căni din bulionul de pui în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Se amestecă pentru a combina. Amestecul trebuie să fie destul de umed; adăugați mai mult stoc, dacă este necesar. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
10
Transferați amestecul într-un vas mare de copt cu unt și coaceți, neacoperit, până se încălzește și se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
* Nota lui Cook: vă recomandăm să comandați de la D ' Artagnan, deoarece nu este crud sau complet vindecat și cooked...it e un fel de între.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista