Sos de orez sălbatic și brânză de capră

Sos de orez sălbatic și brânză de capră
Orez sălbatic și brânză de capră Dressing ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 560 calorii, 27G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.05 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 242 de fani. Un amestec de bulion de pui, orez, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Clătite de orez sălbatic cu ciuperci și brânză de capră, Brânză De Capră, Orez Sălbatic Și Roșii Uscate, și Orez sălbatic și umplutură cremoasă de brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Combinați orezul, apa și 1 lingură de sare într-o cratiță mare, aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până când boabele se deschid până la capăt, aproximativ 1 oră, 15 minute până la 1 oră, 30 de minute. Orezul trebuie să fie foarte gătit (nici măcar cel mai mic mestecat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se scurge bine, se pune într-un bol mare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Încălziți untul într-o tigaie mare cu fața înaltă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați chorizo, ceapa, morcovii și țelina și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați usturoiul și cimbrul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Adăugați amestecul de ceapă, pâinea, brânza de capră, pătrunjelul și 2 căni din bulionul de pui în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Se amestecă pentru a combina. Amestecul trebuie să fie destul de umed; adăugați mai mult stoc, dacă este necesar. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
10
Transferați amestecul într-un vas mare de copt cu unt și coaceți, neacoperit, până se încălzește și se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
* Nota lui Cook: vă recomandăm să comandați de la D ' Artagnan, deoarece nu este crud sau complet vindecat și cooked...it e un fel de între.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista