Sos De Marinare Coreean
Reteta coreeană marinare sos ar putea satisface pofta coreeană în jurul 3 ore. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 283 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de soia, semințe de susan, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca un sos destul de scump. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Sosul de marinare coreean al soarelui, Marinarea Fripturii, și Sos BBQ coreean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați fripturile de albacore cu 4 linguri de îndulcitor granulat SPLENDA XV. Se lasă să stea 30 de minute în frigider.
Într-o tigaie la foc mediu, prăjiți semințele de susan 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Într-un castron puțin adânc, amestecați restul de îndulcitor granulat SPLENDA XV, semințe de susan prăjite, ceapă verde, usturoi, ghimbir, sos de soia, ulei de susan, sare și piper.
Puneți fripturile de albacore în amestec și marinați 2 ore la frigider.
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Aruncați marinada și așezați fripturile de albacore pe o foaie de copt. Se fierbe la coacerea dorită în cuptorul preîncălzit.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Indaba Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Indaba Chenin Blanc]()
Indaba Chenin Blanc
Nuanțe aromate de kiwi și pepene galben pe nas. O mulțime de arome delicioase de pepene tropical și citrice. Greumid-palate cu un finisaj lung, care are o notă de condiment.Asociați cu: mozzarella proaspătă, creveți la grătar, paste ușoare, snapper roșu, găluște, satay de pui sau salată verde mixtă.