Sosul Guasacaca este un fără gluten și fără lactate sos. Această rețetă face 10 porții cu 209 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei serrano, sare, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sos De Guasacaca, Guasacaca (Sos De Avocado), și Sos Guasacaca (Venezuela) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați cilantro, ulei, ceapă, ardei gras, sos fierbinte, muștar, ardei serrano, usturoi, suc de lămâie, sare, oțet, sos Worcestershire și zahăr într-un bol și amestecați cu un blender de imersie până când ingredientele sunt combinate, dar sosul este încă gros. Într-un castron separat, zdrobiți avocado.