Sos De Cremă De Lapte

Sos De Cremă De Lapte
Sosul de cremă de lapte este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 141 calorii. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zară, fasole de vanilie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Tort de lapte bătut cu sos de cremă, Mere prăjite cu sos de cremă de lapte, și Plăcintă Cu Cremă De Lapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul într-un castron mediu până când sunt foarte groase și palide, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă smântâna într-o cratiță grea, medie. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie cu vârful unui cuțit mic și adăugați semințe și jumătăți de păstăi în cremă. Aduceți smântâna la foc mic la foc mediu; scoateți de pe foc imediat ce încep să se formeze bule în jurul marginii cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CremăCremă
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
3
Bateți încet amestecul de smântână fierbinte în amestecul de gălbenușuri. Întoarceți amestecul în cratiță și încălziți la foc mediu-mic. Amestecați constant cu o lingură de lemn, asigurându-vă că amestecați pe întregul fund al tigaiei și în colțuri, până când sosul se îngroașă suficient pentru a acoperi spatele lingurii, aproximativ 3 minute. Când ați terminat, o pistă trasă prin cremă de pe spatele lingurii nu se va închide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
CremăCremă
SosSos
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
TigaieTigaie
4
Se amestecă Zara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
5
Îndepărtați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
6
Serviți cald sau puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață timp de 25 de minute sau până când amestecul se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional; refrigerați până la rece. Sosul se poate face cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista