Sos De Ciocolată

Sosul de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 127 calorii. Această rețetă servește 7. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, granule de cafea instant, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso, Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete, și Bezea cu ciocolată cu înghețată, bomboane de mentă și sos de ciocolată-mentă.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente (prin granule de cafea) într-un robot de bucătărie. Procesați până la măcinat fin (aproximativ 1 minut).
Într-o cratiță mică, amestecați apa și siropul de agave împreună; aduceți doar la fierbere la foc mediu-mare. Cu robotul de bucătărie pornit, adăugați amestecul de sirop, apoi vanilia. Continuați procesarea până când sosul este neted, răzuind părțile laterale după cum este necesar.
Se transferă într-un recipient și se dă la frigider până se răcește (cel puțin 2 ore). Amestecați înainte de a servi peste fructe, înghețată sau pâine cu banane.