Sos De Casă

Sos De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de casă. Această rețetă vegetariană servește 3 și costă $1.4 pe portie. O porție conține 431 calorii, 6g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 23 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți piper, vin, picături de curcan degresate plus stoc de pui de făcut și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Casă, Sos De Casă, și Sos De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare (de 10 până la 12 inci), gătiți untul și ceapa la foc mediu-mic timp de 12 până la 15 minute, până când ceapa se rumenesc ușor. Nu grăbiți acest pas; face diferența atunci când ceapa este bine gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se presară făina în tigaie, se amestecă, apoi se adaugă sarea și piperul. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
4
Adăugați amestecul fierbinte de pui și coniac și gătiți neacoperit timp de 4 până la 5 minute până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
ConiacConiac
5
Adăugați vinul și smântâna, dacă doriți. Condimentează, gustă și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
VinVin

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista