Sos De Caramel Cu Boabe De Coniac
Sosul de caramel Brandy Berry ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 246 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, frunze de mentă, înghețată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 32 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sos De Brandy-Caramel, Budinca de cabana cu sos de caramel de Brandy, și Tarta de mere Ambrosial cu sos de coniac-Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, amestecați zahărul și apa.
Se încălzește la fierbere, fără agitare, la foc mediu. Gatiti aproximativ 10 minute sau pana cand amestecul devine de culoare caramel (urmariti cu atentie pentru a nu arde).
Se ia de pe foc; se amestecă coniac și zmeură. Întoarceți tigaia la foc mic; gatiti 2 minute, amestecand si zdrobind boabele pana se incorporeaza.
Se strecoară amestecul pentru a îndepărta semințele.
Serviți sosul cald peste înghețată.