Sos De Afine Jeleu

Sos De Afine Jeleu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sosul de afine jeleu. Această rețetă servește 3. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 998 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați afine, gelatină, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sos De Afine Jeleu, Sos jeleu de afine-ghimbir, și Stive de sos de afine jeleu de portocale 'n' .

Instrucțiuni

1
Aduceți afine, zahăr și 3 căni de apă la fierbere într - o cratiță grea de 4 până la 5 litri, amestecând până când zahărul este dizolvat, apoi reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când toate fructele de pădure au izbucnit, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă într-o sită mare cu ochiuri fine, așezată peste o măsură de sticlă de 2 litri sau un castron și se lasă să stea până când toate sucurile s-au scurs, aproximativ 30 de minute. Dacă este necesar, apăsați pe solide până când există suficient suc pentru a măsura 3 căni, apoi aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Se amestecă împreună gelatina și restul de 1/3 cană de apă și se lasă să stea 1 minut pentru a se înmuia. Aduceți 1 cană de lichid de afine scurs la foc mic într-o cratiță mică, apoi adăugați amestecul de gelatină și amestecați până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați amestecul de gelatină în lichidul de afine rămas și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
GelatinăGelatină
5
Se toarnă sosul de afine într-o matriță ușor unsă și se răcește, acoperit cu folie de plastic, până se fixează ferm, cel puțin 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Pentru a desface, rulați vârful unui cuțit subțire între marginea mucegaiului și sosul de afine. Înclinați matrița lateral și atingeți partea matriței pe o suprafață de lucru, rotind-o, pentru a rupe uniform sigiliul și a slăbi sosul de afine. Păstrând mucegaiul înclinat, inversați o farfurie peste matriță, apoi inversați sosul de afine pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
1
* Sosul de afine poate fi răcit în mucegai până la 2 zile.* Sosul de afine poate fi desfăcut cu 1 oră înainte și răcit sau păstrat la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista