Sos cu trei carne

Sos cu trei carne
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 40 de minute de petrecut în bucătărie, sosul cu trei carne ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară de încercat. Această rețetă face 18 porții cu 339 de calorii , 30 g de proteine și 20 g de grăsime fiecare. Pentru 2 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca sos. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați link-uri de cârnați blând, sos de roșii, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 51% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cel mai bun sos de carne. EVER , sos de carne și cel mai bun sos de carne .

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez mare sau într-un ibric pentru supă, rumenește carne de vită, porc și cârnați în ulei; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurite De Piper2 Lingurite De Piper
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Friptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 InchFriptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1 Lire De Legături Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1 Inch1 Lire De Legături Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1 Inch
Legături Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1 InchLegături Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați ceapa; gatiti pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adaugati sosul si pasta de rosii, apa, patrunjelul, oregano, sare si piper. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când carnea de vită și porc sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Pentru 4-6 persoane, serviți 4 căni de sos de carne peste 1 kg de spaghete fierte și scurse. Puneți la frigider sau congelați sosul rămas (poate fi congelat până la 3 luni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții18
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista